Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

FIELD DAY- KATAKOLO PORT

Με επιτυχία στέφθηκε και το 3ο κατά σειρά event του Συλλόγου μας στο Λιμάνι Κατακόλου με όνομα (FIELD DAY - KATAKOLO PORT).
Από τις 06:00 π.μ. της Κυριακής , μέλη (αλεξιπτωτιστές) του Συλλόγου μας βρέθηκαν στη μαρίνα Κατακόλου για την εγκατάσταση πομποδεκτών και κεραιών, ώστε να ξεκινήσουν τις επαφές το γρηγορότερο δυνατό. Ο εξοπλισμός μας ήταν: Το YAESU FT- 757 GX , το KENWOOD TS-480, και το YAESU FT-450. Από κεραίες 2 VERTICAL MULTIBAND, και ένα DIPOLE για τα 10m. Ο κύριος όγκος των επαφών πραγματοποιήθηκαν στην μπάντα των 20m γιατί η διάδοση εκεί ήταν σε υψηλά επίπεδα.
Για την ιστορία το σύνολο των επαφών έκλεισε στα 320 QSO.
Η προσέλευση των μελών μας ήταν ικανοποιητικη, με εξαίρεση τους γνωστούς αγνώστους που έλαμψαν δια της απουσίας τους.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω το Θεοδωρόπουλο Δημήτρη (SV3JZS) που για μια ακόμα φορά αποδέχτηκε τη θέση του χειριστή στα μικρόφωνα του ΣΥ.Ρ.ΗΛ, και το Ντούσα Γεώργιο (SV8PKC) για το βάπτησμα του πυρός στη θέση του χειριστή, ώστε να βρεθεί λίγη ώρα ξεκούρασης για τους άλλους operetator's.
Ευχή του Προέδρου μας Αδαμόπουλου Δημήτρη (SV3HHS), και του συντάκτη αυτής της επιστολής Θωμά Σπίνου (SV3JZT), η μεγαλήτερη προσέλευση των μελών μας σε επόμενο event , ώστε να μην καταλήξουμε να νιώθουμε στο τέλος γραφικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου